Tarieven

Overzicht tarieven

1 dagdeel (3 uur) € 180,– voor 2 personen.

2 dagdelen oftewel 5 uur € 300,– voor 2 personen. Voor beginners wordt 1 hele dag les geadviseerd.

De lessen worden gegeven op uw eigen schip op de door u bepaalde locatie.

De genoemde prijzen zijn incl.  21% BTW en excl. reiskosten. De reiskosten bedragen € 0,45 per kilometer gerekend vanuit Velp (Gld.) en vice versa en zijn incl. BTW.

Minimale afname is 1 dagdeel van 3 uur voor 2 personen.

Betaling: binnen 10 dagen voor aanvang cursus.

Belangrijk: voor aanvang van de cursus tekent de eigenaar van het schip een vrijwaringsovereenkomst, waarmee de instructeur op geen enkele wijze aansprakelijk kan worden gesteld voor lichamelijk letsel, verlies of beschadiging van persoonlijke eigendommen tijdens de cursus.

Voor een maatwerk offerte, waarin uw specifieke wensen verwerkt zijn kunt u contact met ons opnemen.

Reviews:

07-09-2020 C.J.M:

Afgelopen week hebben mijn vrouw en ik een dagje manoeuvreren op onze eigen boot gehad. Wij hebben altijd gezeild en nu een motorboot en om de fijne kneepjes van het motorboot varen onder de knie te krijgen hebben we Ronald ingeschakeld.

We hebben genoten van zijn enthousiasme en alle tips en trics die hij ons heeft gegeven bij alle manoeuvres die je maar kunt bedenken. Ronald, super bedankt voor de heldere en leuke uitleg en zeker tot ziens!!!

24-10-2020 F.V:

Super bedankt voor deze leerzame ochtend. Veel kennis gekregen in een voor ons korte tijd. Ik weet zeker met de bijgeleverde stof gaan we nog meer plezier uit het varen halen. We varen best al wat jaar maar jij hebt laten zien dat het makkelijker kan. Ronald bedankt voor je rustige en duidelijke uitleg.